VRHUNSKI REZULTATI FELT AMBASADORA

Prije točno mjesec dana pisali smo o našim sponzoriranim triatloncima, i evo mjesec dana kasnije već se javljamo sa nevjerojatnim, super rezultatima koje su ostvarili. 🙂 🙂

 

Prošli vikend održan je Triathlon Vitoria Gasteiz u Španjolskoj, utrka full distance (ironman distance, 3.8 km plivanja, 180 km bicikla i 42.2 km trčanja) na kojoj su Matija i Sonja ostvarili odlične rezultate.

U muškoj konkurenciji Matija Avirović je završio utrku na desetom mjestu s odličnim vremenom 8 sati i 38 minuta, ali ono što nas najviše veseli je pobjeda mlade, 23-godišnje Sonje Škevin koja je “usput” postavila i novi hrvatski rekord – 9:29:04!

 

 

Karla Čović proteklog je vikenda po treći puta uspješno svladala trostruki ultra triatlon, natjecanje koje se održalo u austrijskom mjestu Rogner Bad Blumau. Pritom je postigla izniman uspjeh – osvojila je drugo mjesto!

O zahtjevnosti utrke dovoljno je iznijeti podatke: ova trostruka Ironman distanca sastoji se od 11,4 kilometara plivanja, 540 kilometara bicikla i naposljetku 126,6 kilometara trčanja!

Nezgoda je spriječila Karlu u osvajanju prvog mjesta, ali je zaista nevjerojatno čudo da je završila utrku nakon što je biciklist naletio na nju i razbio je. Svaka čast!!!

 

Karla Čović triatlon

Iskrene čestitke svima i neopisivo smo sretni i ponosni što smo i mi dio njihovih nevjerojatnih priča i rezultata. Svaka čast ljudi!!!!